OVER ONS

HOE DROMEN WERKELIJKHEID WERDEN...

 

Ik ben opgegroeid in de wereld van 'schooheid', mijn moeder wist al op zeer jonge leeftijd dat ze kapster wou worden. Eerst wilde ik in haar voetsporen treden, maar koos uiteindelijk toch voor een opleiding tot allround schoonheidsspecialiste. In 2011 studeerde ik af als schoonheidsspecialiste. Na even nadenken en zoeken vond ik een job in een groot saunacomplex. Hier werkte ik enkele jaren toen ik besliste om zelfstandige in bijberoep te worden. Ik werkte nog een jaar in een schoonheidssalon in Antwerpen toen ik de stap zette om voltijds mijn eigen salon uit te baten. Sinds April 2017 ben ik trotse voltijdse zelfstandige, hard werk, maar vooral werk dat ik met hart en ziel elke dag opnieuw doe! 

CHIARA BODART.

 

Mijn naam is Chiara Bodart. Sinds 2011 gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 2015 voor u ter beschikking op de eerste verdieping bij kapsalon Ti Sento Lier.

 

U kan mij telefonisch (bellen, sms, whatsapp,..) contacteren via mijn gsmnummer: 0495/35.20.77 of via email: info@chiarabeauty.be om uw afspraak te reserveren.

CHIARABEAUTY.


TIJDENS DE BEHANDELINGEN NEEM IK BIJNA GEEN TELEFOONGESPREKKEN AAN, dit om de rust en behandeling van elke klant te respecteren. Gelieve hier rekening mee te houden en een voicemail met uw naam en telefoonnummer na te laten of een sms te sturen zodat ik u zo snel mogelijk kan contacteren.


Wilt u zeker zijn van een plaatsje?  Dan maakt u best op voorhand een afspraak.

Copyright @ All Rights Reserved

ChiaraBeauty

Antwerpsesteenweg 383, 2500 Lier

Tel: 0032495352077

E-mail: info@chiarabeauty.be